Your Shopping Cart

Switch naar desktop website

Voorkom Vogelgriep

Wat is Vogelgriep?

Avian Influenza, soms vogelgriep of vogelpest of het H5N1-griepvirus genoemd, is een virale ziekte die zeer besmettelijk kan zijn voor pluimvee zoals kippen, eenden en kalkoenen en kan worden overgedragen door direct contact met besmette dieren, via de lucht of door besmet materiaal zoals mest. Geïnfecteerde vogels hebben een hoog sterftecijfer. Het risico dat mensen besmet raken met het vogelgriepvirus is echter vrij laag.

Bezoekers

Neem de juiste maatregelen voor erfbetreders en bezoekers en voorkom Vogelgriep. Bereid jezelf goed voor met de juiste protocollen en materialen. Bekijk hier ons assortiment.

Transport

Alles wat je nodig hebt voor een duidelijke schone en vuile weg, desinfectie aan de poort en bedrijfskleding voor bestuurders in het assortiment. Bekijk hier alle producten voor de preventieve maatregelen rondom transport.

Stalreiniging & Desinfectie

Zorg voor de juiste desinfectiemaatregelen alvorens het betreden van de stal. Bekijk hier ons assortiment aan voetontsmettingsbakken en matten.

Ongedierte

Zorg voor een effectieve ongediertebestrijding. Laat je ongediertebestrijden door een erkend bedrijf of gebruik de juiste materialen. Bekijk hier ons volledige assortiment.

Producten voor preventie

Direct advies

Bel voor persoonlijk advies naar +31(0)497-339787 of stuur een mail naar klantenservice.nl@schippers.eu

Volg ons op social media