Switch naar desktop website

Coating

Als specialist in levering en applicatie van coatings binnen de professionele veehouderij en als totaal leverancier voor benodigdheden voor de professionele veehouderij werken MS Schippers en Mesa Coatings goed samen.

Daar waar het pakket van MS Schippers aanvulling nodig heeft op de toepassing van coatingsystemen sluit Mesa Coatings met haar expertise en producten goed aan. Daar waar de klant van MS Schippers niet de expertise heeft om coating zelf aan te brengen, heeft Mesa Coatings hier de kwaliteitsproducten en expertise voor in huis. MS Schippers voorziet in een volledig pakket “Doe het zelf” coating en Mesa Coatings is als totaal leverancier hierin een perfecte aanvulling.

MS Schippers en Mesa Coating

HyCo onderdeel van HyCare

Mesa HyCo

De Mesa Coatings HyCo oplossingen zijn onderdeel van het HyCare systeem voor de professionele veehouderij. Zo kun je als professionele veehouder bij ons terecht voor een duurzame HyCo vloer. Bij de ontwikkeling van deze hygiënische coating voor bijvoorbeeld de varkensstallen of biggenstallen hebben we ons onder andere gericht op het risico op scheurtjes, die er na verloop van tijd konden ontstaan.

Dat is met de HyCo vloer verleden tijd. Het materiaal is flexibel, waardoor werking vanuit de ondergrond geen probleem meer vormt. We maken gebruik van een speciale hars. Daarmee kunnen we de vloer en de wanden op een professionele wijze afdichten. Dat noemen we oog voor detail, die onze coatingsystemen onderscheidt van diverse alternatieven.

Voordelen van onze coatings:

 

► Chemisch bestendig

 

► Flexibel systeem

 

► Duurzaam

 

► Onderhoudsvriendelijk

 

► UV bestendig

 

► Geen ophoping van bacteriën

 

Nog vragen?

Wij nemen graag contact met je op!

Arrow Up

Uitgelichte productenMeer...