Your Shopping Cart

Switch naar desktop website

MS Greenline concept

MS Greenline concept

Wil je ook eenvoudig, snel en effectief reinigen en ontsmetten?

Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer over het MS Greenline Concept.

Voordelen MS Greenline Concept
  • Altijd de juiste dosering van het juiste product
  • Geen contact met producten
  • Eenvoudig wisselen tussen spoelen – reinigen – ontsmetten
  • Besparing op tijd en arbeidskosten
  • Perfecte begeleiding en ondersteuning

Wat is het MS Greenline Concept?

Het MS Greenline concept bestaat uit de MS Greenline en een reinigingsproduct, zoals MS Topfoam LC Alk (unieke dieptewerking en lange contacttijd) en een ontsmettingsproduct, zoals MS MegaDes Novo of MS MegaDes Oxy. De MS Greenline kan aangesloten worden op het hogedruksysteem en dan kan in één handeling gespoeld, gereinigd en ontsmet worden.

De dosering van de producten kan ingesteld worden op een percentage, zodat de dosering altijd juist en consequent is. Overtollig verbruik en contact met de producten wordt voorkomen. Een extra optie op de MS Greenline is de MS Greenline Madendood kit voor het eenvoudig en effectief bestrijden van vliegenmaden.

Waarom is reiniging en ontsmetting belangrijk?

Reiniging en ontsmetting is belangrijk voor een optimale leefomgeving. Vuil is de voedingsbodem voor micro-organismen (inclusief ziekteverwekkers) en zet de bedrijfsresultaten onder druk. Het is daarom noodzakelijk om de dierverblijfplaatsen voor het ontsmetten goed te reinigen. Goede reiniging zonder een inweekmiddel is niet mogelijk. Na reiniging moet de dierverblijfplaats ontsmet worden om alle ziektekiemen te doden.

Goede reiniging en ontsmetting zorgt ervoor dat de dieren fit en vitaal blijven, waardoor ze beter presteren. Ook pasgeboren dieren maken een goede start, zonder direct besmet te raken met ziektekiemen. Het is een tijdrovende klus, maar enorm belangrijk voor het welzijn van de dieren. Met de MS Greenline is de klus zo geklaard.

Direct advies

Bel voor persoonlijk advies naar 0497-339787 of stuur een mail naar klantenservice.nl@schippers.eu

Volg ons op social media