Switch naar desktop website

Voorkom Afrikaanse Varkenspest

Preventieve maatregelen

Bezoekers

Neem de juiste maatregelen voor erfbetreders en bezoekers en voorkom Afrikaanse Varkenspest. Bereid jezelf goed voor met de juiste protocollen en materialen. Bekijk hier ons assortiment.

Transport

Alles wat je nodig hebt voor een duidelijke schone en vuile weg, desinfectie aan de poort en bedrijfskleding voor bestuurders in het assortiment. Bekijk hier alle producten voor de preventieve maatregelen rondom transport.

Desinfectie

Zorg voor de juiste desinfectiemaatregelen alvorens het betreden van de stal. Bekijk hier ons assortiment aan voetontsmettingsbakken en matten.

Ongedierte

Zorg voor een effectieve ongediertebestrijding. Laat je ongediertebestrijden door een erkend bedrijf of gebruik de juiste materialen. Bekijk hier ons volledige assortiment.

Voorkom Afrikaanse Varkenspest

AVP

Voorkom Afrikaanse Varkenspest

Neem de juiste maatregelen en voorkom een uitbraak van Afrikaanse Varkenspest op je bedrijf. Op de HyCare website staan de belangrijkste pijlers uitgelegd om Afrikaanse Varkenspest te voorkomen. Weet je al wat je nodig hebt? Klik op één van bovenstaande categorieën en bestel direct de nodige materialen.

Ga naar HyCare website

Beoordeling door klanten: 8,2 / 10 - 22471 beoordelingen