Switch naar desktop website

Folderoverzicht

Brochure Summary

Hier vind je greep uit ons actuele folderoverzicht. Bekijk de laatste actiefolders of lees meer over dierziektes of onze ontzorgingspakketten en concepten.

Folder-Rundvee - Brochure MS KetoProtect Plus.pdf

Slepende melkziekte (ketose) is een veelvoorkomende stofwisselingsstoornis bij koeien aan het begin van de lactatie. Het veroorzaakt een negatieve energiebalans 3 weken voor het afkalven. De gevolgen komen tot uiting bij het afkalven.

Folder-Algemeen - Brochure MS Greenline.pdf

Reiniging en ontsmetting is belangrijk voor een optimale leefomgeving voor uw dieren. Om ziektekiemen te doden is het belangrijk eerst te reinigen en daarna te ontsmetten. Het is een tijdrovende klus, maar enorm belangrijk voor het welzijn van uw dieren.

Folder-Algemeen - Brochure Di-O-Clean.pdf

Voor een optimale prestatie van uw dieren is het belangrijk dat ze toegang hebben tot schoon drinkwater. Slechte waterkwaliteit heeft ernstige gevolgen voor de gezondheid van uw dieren en kost u als veehouder veel geld.

Folder-Algemeen - Brochure MS DryCare.pdf

Ligplaatshygiëne is essentieel om de infectiedruk van omgevingsbacteriën in de stal te beperken. Een beperkte hygiëne draagt bij aan de ontwikkeling van gezondheidsproblemen bij dieren.

Folder-Algemeen - Brochure MS Goldfeed.pdf

Een goede darmgezondheid en vertering is erg belangrijk voor uw dieren, 70% van de problemen in het afweersysteem ontstaan namelijk in de darmen. Een slechte darmgezondheid en vertering beperkt de groei van uw dieren en verhoogt de kans op ziektes.

Folder-Algemeen - Brochure MS Megades Novo.pdf

MS Megades Novo is een universeel ontsmettingsmiddel voor gebruik in dierverblijfplaatsen.

Folder-Algemeen - Brochure MS T&T Cleaner.pdf

MS T&T (Car Truck Super) Cleaner is een zeer krachtig en veilig reinigingsmiddel voor de reiniging van voertuigen (o.a. auto’s, transportmiddelen en tractoren) en gelakte oppervlakken (o.a. landbouwwerktuigen en melkrobots).

Folder-Algemeen - Brochure MS Topfoam.pdf

Vuil is de voedingsbodem voor micro-organismen (inclusief ziekteverwekkers) en zet uw bedrijfsresultaten onder druk. Het is daarom noodzakelijk om uw hokken vóór het ontsmetten goed te reinigen. Goede reiniging zonder een inweekmiddel is niet mogelijk.

Folder-Rundvee ­ Brochure MS UdderCare Magenta.pdf

Uiergezondheid is één van de belangrijkste redenen voor gedwongen afvoer van melkvee, met hoge kosten als gevolg. Het celgetal (aantal witte bloedcellen per ml melk) is een belangrijke indicator voor de uiergezondheid.

Folder-Rundvee ­_Rundvee_magazine.pdf

Preventieve diergezondheid en innovatieve oplossingen in de melkveehouderij.

Beoordeling door klanten: 6,7 / 10 - 24177 beoordelingen